23 Temmuz 2012 Pazartesi

BF Elektronik Firmamız, 1999 yılında Otomotiv sektöründe hizmet vermek amaçlı kurulmuştur. Otomotiv sektörünün ihtiyacı olan tüm ekipman ve malzemeleri kendi bünyesinde uzman kadro ile üreterek yaptığı yurt dışı ve yurt içi faaliyetleriyle sektörün deneyimli ve güvenilir bir markası haline gelmiştir. Kaliteli, ekonomik ve sektörde bulunabilirliği en yüksek ürün stoğuna sahip firma olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ilkesi ile işlerini kolaylaştırmayı hedeflemiştir.

Hızla gelişen teknoloji ve talepler doğrultusunda firmamız 2003 yılında Otomotiv sektörüne daha kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde araç takip ve güvenlik sistemleri konusunda kendini geliştirmiş olup tüm ekipmanları kendi bünyesinde tamamen yerli mühendis ve uzman kadrosu ile tasarlamış ve üretmiştir. Büyük yeniliklerle girmiş olduğu bu sektör hem bireysel, hem de kurumsal çözümlerle de devam ettirmeyi görev bilmiştir

Öngörü Yeteneği

BF ELEKTRONİK'in farklılaştıran en önemli özelliği pazar dinamiklerine dair başarılı öngörülerde bulunabilmesidir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etme ve bunları doğru zamanda ticarileştirme yeteneğine sahiptir.

Proje Üretimi ve Uygulama

Hızlı uygulama öngörüleri sonucunda pazarın taleplerine hızla yanıt verebilecek nitelikli insan gücüne ve donanıma sahiptir. Ürettiği projeleri hızla hayata geçirerek pazarla birebir temas yoluyla uygulamaya koyar.

İletişim ve Adaptasyon

Bünyesinde kullandığı geri besleme değerlendirme sistemi sayesinde pazardan gelen verileri hızla değerlendirerek gerek yeni stratejileri oluşturarak, gerekse mevcut stratejileri hızla revize ederek başarısının devamını sağlar.

Düzen, İnsiyatif ve Otomasyon

Şirket içi işleyiş BF ELEKTRONİK'e özel ana hatları belirgin, alt hatları esnek ve insiyatif kullanımını destekleyen bir yapıdadır. Uygun her noktada otomasyonun kullanılmasının tercih edildiği bu yapının özünü dürüstlük ve işe saygı oluşturur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder